0265 348 086 suseni@cjmures.ro

Cuvantul primarului

Adresez salutul meu personal tuturor celor care viziteaza aceasta pagina web, iar din partea comunitatii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre Comuna Suseni. Scopul acestui website este de a duce imaginea Comunei Suseni in mintea si sufletul fiecarui vizitator. Ne-am propus impreuna, cu echipa cu care conlucrez, sa transpunem peste tot in lume trecutul si prezentul localitatii si pentru a-i deschide viitorul, promovandu-i imaginea.

Tinta mea este de a recompensa si in acest fel increderea acelor oameni care si-au dorit sa le reprezint destinele. Oriunde s-ar afla peste hotare, prin aceasta pagina web, o parte din satul natal, va patrunde in sufletul lor, aducandu-i mai aproape “casa”. Prin tot ce am realizat, am incercat sa ducem la cresterea calitatatii vietii, la prosperitate si la o permanenta dorinta de autodepasire; Daca am ajuns la o serie de rezultate, este pentru ca forta cu care am fost stimulat a fost si este data de gospodarii comunei, de oameni harnici si intelepti de care sunt inconjurat si care imi alimenteaza ambitia.

Sper să găsiţi acest site funcţional, informativ, uşor de folosit şi, mai presus de toate, util, un instrument menit să demonstreze că în comuna Suseni există o administraţie publică locală deschisă şi transparentă, mereu în slujba cetăteanului. Totodata daca v-am atras atenţia asupra comunei Suseni, speram că ne veţi vizita în curând şi ne vedem ca musafiri, prieteni sau investitori.

 

Să ne vedem în Comuna Suseni !

 

PRIMAR
MARIS MIRCEA